Rekommendationer

Johan Falk

SKF Industrial Division, Exopar/Propar
Jag har anlitat Ann-Christin Stegland som personlig coach sedan december 2006. Efter en mycket arbetssam och besvärlig arbetssituation som pågått under en längre tid hamnade jag i en situation där jag behövde hjälp. Under vår tid tillsammans har vi utmanat mina föreställningar samt mitt sätt att vara och hon har gett mig verktyg att hantera mig själv och min omvärld på ett helt annat och mycket bättre sätt. Detta har hjälpt mig i mitt arbete och på min fritid. Tillsammans har vi också arbetat med min grupp för att gruppen tillsammans ska fungera bättre och tillsammans leverera mer. Ann-Christin har också hjälpt till med konfliktlösning.
Ann-Christin får mina allra bästa rekommendationer..

Jonna Wei nelid-Forss

SKF Sverige AB/Gothenburg/Sweden
Coachingutbildningen har givit mig ett helt nytt verktyg i mitt arbete. Jag kan använda det i rena coachingsamtal men jag har också nytta av strukturen och arbetssättet i mina vardagliga samtal både med individer och grupper. Att vända på perspektiven och börja med "hur vill vi ha det?" ger andra och mer kreativa diskussioner än när vi utgår från att vi skall lösa problem.

Arja Holmstedt Svensson

Förvaltningschefb, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ann-Christin - du gör ett fantastiskt bra arbete med gruppen!
De reaktioner jag får från deltagarna i ledningsgruppen är att de trivs bättre i sitt arbete och att de känner ett större självförtroende och en starkare sammanhållning i gruppen.
Var och en i gruppen växer i sitt uppdrag och bidrar därmed med mer kompetens och kunskap i det gemensamma arbetet mot målen.

Peter Hansson

Optiker
Underbart rolig och lärorik. Jag har fått nya insikter.

Eva Orban Degerman

HR Director, FlexLink AB
Ann-Christin är en inspirerande samarbetspartner. Hon är närvarande, empatisk, utmanande och bidrar till ständigt nya lärdomar. Ann-Christin bidrar med stor energi, skicklighet och kunskap till sina medmänniskors förmåga att växa.

Karin Delin

Verksamhetschef på utvecklingsfunktionen
Barn- och utbildningsförvaltningen i Falkenberg

Sammanfattning av min upplevelse av coaching Jag blev erbjuden coachning och tackade ja till något jag egentligen inte visste så mycket om. Barn- och utbildningsförvaltningen i FalkenbergMen såg fram emot att få delta och berika min kunskap. Ja, så började det faktiskt!

Coachningen kom i absolut rätt tid, vi var inne i en organisationsförändring på min arbetsplats. Det blev så tydligt hur jag själv kan påverka mycket genom att våga ställa frågor och ge förslag. Det ger en egen styrka, när man tydligt förstår sin egen roll i ett sammanhang.
Genom coachning har förståelsen för mitt eget ansvar ökat väsentligt - känner det som en personlig framgång. Jag har genom Ann-Christins coachning fått en skjuts i arbetslivet. Coachningen har en stor del i att det gått så fantastiskt bra för mig - andra har sin del, men jag är säker på att jag själv har påverkat en hel del.
När jag kan summera vad som hände under dessa tre gånger, då jag träffade Ann-Christin, vill jag beskriva det i att jag fick ordning på mina egna tankar och vilja. Ann-Christin fick mig, genom samtal och egna dagboksanteckningar, att lyfta vikten av att reflektera över min tid, att lyfta min kunskap och våga tro på mig själv.

Ola Åkerström

Utbildningssamordnare på SKF i Göteborg
Utbildningen har väl uppfyllt mina förväntningar, gett mig en bra plattform att bygga vidare från. Känner mig helt nöjd. Det bästa var att jag fick teorier kopplat till övningar med feedback.

Evelina Betz

Kreatör och uppfinnare, egen företagare
Mitt intryck är att utbildningen har en stor bredd och gav stor personlig utveckling.” Jordnära kursledare som fick mig att känna mig trygg och bekväm. Då vågade jag utmana mig själv på flera områden. Utbildningen har inspirerat till många nya livsval. Mellan 1-10 ger jag den en 12:a.